Rafael Nadal a ajuns la 200 de victorii în turneele de Mare Şlem: "În acest an joc mult mai bine decât în 2015"

Rafael Nadal, numărul cinci mondial şi al patrulea favorit pe lista capilor de serie la turneul de Mare Şlem de la Roland Garros, l-a învins pe argentinianul Facundo Bagnis, scor 6-3, 6-0, 6-3, iar aceasta a fost victoria cu numărul 200 în turneele de Mare Şlem pentru sportivul iberic.

180 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a ajuns la 200 de victorii în turneele de Mare Şlem: "În acest an joc mult mai bine decât în 2015"

Rafael Nadal a ajuns la 200 de victorii în turneele de Mare Şlem: "În acest an joc mult mai bine decât în 2015"

Rafael Nadal, numărul 5 ATP, a trecut fără probleme de argentinianul Facundo Bagnis în primul tur de la Internaţionalele Franţei. Spaniolul a început meciul ezitant şi a fost condus cu 2-0, însă a revenit imediat şi a câştigat 14 din următoarele 15 game-uri. Spaniolul s-a impus, în cele din urmă, scor 6-3, 6-0, 6-3 şi s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros.

Succesul împotriva lui Bagnis a fost victoria cu numărul 200 pentru iberic în turneele de Mare Şlem din cele 230 de meciuri jucate în competiţiile de top, ceea ce înseamnă un procentaj de 87 la sută. Această cifră a mai fost atinsă de doar şapte jucători în istoria tenisului.

"Cred că în acest an joc mult mai bine decât în 2015. Sunt pregătit să joc câteva meciuri împotriva celor mai buni jucători din lume, la fel cum s-a întâmplat în ultimele luni. Sunt foarte fericit că ma aflu, din nou, la cel mai înalt nivel al jocului", a declarat Rafael Nadal după victoria cu Facundo Bagnis din runda inaugurală de la Roland Garros, conform AFP.

Ibericul va juca în turul al doilea cu învingătorul dintre Marcel Granollers, locul 56 ATP şi Nicolas Mahut, numărul 44 în clasamentul mondial.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici