Rafael Nadal a fost eliminat în sferturile turneului de 1.000 de puncte de la Roma

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, locul 4 ATP şi cap de serie numărul 4, a fost eliminat, vineri, în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, desfăşurat pe zgură şi dotat cu premii de 4.835.975 de euro.

800 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal a fost eliminat în sferturile turneului de 1.000 de puncte de la Roma

Rafael Nadal a fost eliminat în sferturile turneului de 1.000 de puncte de la Roma (Imagine: Hepta)

Nadal a fost învins, scor 4-6, 3-6, de austriacul Dominic Thiem, locul 7 ATP şi cap de serie numărul 8, într-o oră şi 51 de minute de joc.

Rafael Nadal, care se impusese anterior la Monte Carlo, Barcelona şi Madrid, a ratat, astfel, ocazia să ajungă pentru prima dată la Roland Garros după patru turnee cucerite pe zgură în acelaşi sezon.

În semifinale, Thiem îl va întâlni pe învingătorul dintre argentinianul Juan-Martin Del Potro, locul 34 ATP, şi sârbul Novak Djokovic, locul 2 ATP şi cap de serie numărul 2.

TITLURILE ZILEI

În prima semifinală se vor înfrunta germanul Alexander Zverev, locul 17 ATP, şi americanul John Isner, locul 24 ATP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici