Rafael Nadal, eliminat în turul doi la Wimbledon

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numărul 10 şi locul 10 ATP, a ratat, joi, calificarea în turul trei la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

264 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal, eliminat în turul doi la Wimbledon

Rafael Nadal, eliminat în turul doi la Wimbledon (Imagine: HEPTA)

Nadal a fost învins, în turul doi, cu scorul de 7-5, 3-6, 6-4, 6-4, după două şi 34 de minute, de germanul Dustin Brown, poziţia 102 în ierarhia mondială.

În turul trei, Brown îl va întâlni pe sârbul Viktor Troicki, favorit 22 şi locul 24 ATP, care a trecut, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-2, 6-4, de Aljaz Bedene (Marea Britanie), poziţia 75 în clasamentul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici