Rafael Nadal joacă astăzi cu Daniil Medvedev în finala Rogers Cup

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, locul 2 ATP, îl va întâlni duminică, în finala turneului de la Toronto, pe rusul Daniil Medvedev, locul 9 ATP.

418 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal joacă astăzi cu Daniil Medvedev în finala Rogers Cup

Rafael Nadal joacă astăzi cu Daniil Medvedev în finala Rogers Cup

Rusul a continuat forma excelentă arătată la Rogers Cup şi s-a calificat în prima sa finală de turneu Masters 1000 după ce l-a învins pe compatriotul său, Karen Khachanov, scor 6-1, 7-6(6), partida durând o oră şi 23 de minute.

Daniil Medvedev nu a pierdut niciun set până acum în această competiţie, trecând, pe rând, de Kyle Edmund, Christian Garin şi Dominic Thiem.

Este a cincea finală în care joacă rusul anul acesta, incluzându-o pe cea câştigată de la Sofia, dar e primul meci contra marelui campion spaniol Rafael Nadal.

"Joc foarte bine acum. Ştiu că pot să joc aşa în continuare, nu o să fie uşor pentru Rafa. O să fie un meci dificil. Sper să reuşesc să-l bat", a declarat rusul, după meciul câştigat în faţa lui Khachanov.

Pe de altă parte, spaniolul a ajuns în finală fără niciun efort, după ce Gael Monfils, cel împotriva căruia trebuia să joace semifinala, s-a retras din cauza unei accidentări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici