Rafael Nadal s-a calificat în turul 3 la Roland Garros

Rafael Nadal, 2 ATP, s-a calificat în turul 3 la Roland Garros, după victoria în faţa neamţului Yannick Maden, 114 ATP. Spaniolul s-a impus în minimum de seturi, scor 6-1; 6-2; 6-4.

136 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal s-a calificat în turul 3 la Roland Garros

Rafael Nadal s-a calificat în turul 3 la Roland Garros

Campionul în exerciţiu de la Paris şi al doilea favorit al turneului a avut parte de un antrenament cu public în turul secund. Şi-a exersat loviturile şi a avut ceva probleme doar în setul 3, atunci când a cedat de două ori pe propiul serviciu, dar a înregistrat 3 break-uri. În runda inaugurală, Nadal s-a impus tot cu 3-0 (6-2; 6-1; 6-3), în faţa unui alt sportiv din Germania, Yannick Hanfmann, 180 ATP.

În următorul tur, spaniolul va avea parte de o primă încercare mai dificilă. Va juca împotriva favoritului 27 la Roland Garros, belgianul David Goffin, 29 ATP. Între cei doi au avut loc 5 confruntări directe, iar 4 meciuri au fost câştigate de Nadal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici