Rafael Nadal s-a retras din turneul de la Paris. Denis Shapovalov a avansat în finală

Denis Shapovalov a avansat, sâmbătă, în finala turneului de la Paris, după ce Rafael Nadal a abandonat în urma unei accidentări suferite la antrenamente.

451 afișări
Imaginea articolului Rafael Nadal s-a retras din turneul de la Paris. Denis Shapovalov a avansat în finală

Rafael Nadal s-a retras din turneul de la Paris. Denis Shapovalov a avansat în finală

Organizatorii turneului au anunţat, sâmbătă: ”Cu regret anunţăm faptul că din cauza unei accidentări suferite de Rafael Nadal, meciul împotriva lui Denis Shapovalov, din nefericire, nu va avea loc. Shapovalov s-a calificat în finala turneului de la Paris”.

Rafael Nadal a abandonat din cauza unei accidentări suferite în zona abdominală. Conform ATPTour, Nadal a ţinut cont de sfatul medicilor şi a abandonat.

”Sper să fiu pregătit pentru Londra. Acesta este scopul meu acum. Aceste lucruri se întâmplă. Deşi este o situaţie dificilă, trebuie să rămân pozitiv. Mi-a plăcut foarte mult să joc la Barcy. Am jucat în trei partide extraordinare. Este foarte dificil să închei aşa acest eveniment. Asta este. Trebuie să accept situaţia şi să mă refac mental şi fizic”, a declarat Rafael Nadal, conform ATP Tour.

În finala turneului de la Paris, Novak Djokovic se va înfrunta cu Denis Shapovalov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici