Raheem Sterling, filmat în timp ce inhala gaz ilariant

Atacantul echipei FC Liverpool Raheem Sterling a fost filmat în timp ce inhala dintr-un balon protoxid de azot, cunoscut sub numele de gaz ilariant, informează BBC, care citează The Sun.

318 afișări
Imaginea articolului Raheem Sterling, filmat în timp ce inhala gaz ilariant

Raheem Sterling filmat în timp ce inhala gaz ilariant (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

În Marea Britanie substanţa este legală.

Managerul "cormoranilor", Brendan Rodgers, a anunţat că va avea o discuţie cu jucătorul, după ce imaginile au fost publicate de The Sun.

"Nu cred că e ceva ce ar trebui să faci, e foarte simplu. Noi vrem ca jucătorii să fie super-profesionişti şi concentraţi asupra jocului de fotbal, nu doar pe teren, ci şi în afara lui. Voi discuta cu el şi vom merge mai departe. Jucătorii tineri fac greşeli, dar este foarte important să înveţe din ele", a spus Rodgers.

Protoxidul de azot este folosit deseori în cadrul intervenţiilor chirurgicale şi stomatologice, datorită efectelor anestezice, dar este şi o substanţă legală, deoarece îi face pe oameni să fie mai relaxaţi, euforici şi zâmbitori.

Gazul ilariant este al doilea cel mai folosit drog printre adolescenţii din Marea Britanie, după canabis.

Acesta este al doilea incident în tot atâtea zile, în care este implicat atacantul de 20 de ani, care a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu FC Liverpool. Duminică, Sunday Mirror a publicat imagini în care Sterling apare fumând dintr-o narghilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici