Raluca-Ioana Olaru s-a calificat în sferturi la dublu la Monterrey

Perechea Raluca-Ioana Olaru/ Lara Arruabarrena (România/Spania) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

81 afișări
Imaginea articolului Raluca-Ioana Olaru s-a calificat în sferturi la dublu la Monterrey

Raluca Olaru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Olaru şi Arruabarrena au beneficiat în runda inaugurală de abandonul principalelor favorite, perechea Timea Babos/Kristina Mladenovici (Ungaria/Franţa), care conduceau în primul set cu scorul de 4-1.

În sferturi, Olaru şi Arruabarrena vor juca în compania perechii Gabriela Dabrowski/Alicja Rosolska (Canada/Polonia), cap de serie numărul 4.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Monterrey, Olaru şi Arruabarrena vor primi 60 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 2.623 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici