Rapid anunţă că se va muta din Regie pe stadionul Arcul de Triumf

Rapid se va muta din Regie după ce stadionul "Arcul de Triumf" va fi dat în folosinţă. Anunţul a fost făcut de antrenorul giuleştenilor, Daniel Pancu, la TelekomSport.

345 afișări
Imaginea articolului Rapid anunţă că se va muta din Regie pe stadionul Arcul de Triumf

Rapid renunţă la Giuleşti şi anunţă că se va muta din Regie pe stadionul Arcul de Triumf

Pancu s-a plâns în repetate rânduri de calitatea gazonului stadionului Regie. "Ştiu că lucrurile merg mai greu decât în altă parte (n.red. - la noul stadion din Giuleşti). Sigur va fi gata 'Arcul de Triumf' înainte. Când va fi gata 'Arcul de Triumf', Rapid se va muta acolo pentru meciurile oficiale", a spus Pancu, conform sursei citate.

După ce stadionul din Giuleşti a fost predat Companiei Naţionale de Investiţii, rapidiştii s-au mutat în Regie. Se întâmpla în ultimele etape ale campionatului Ligii 3, la începutul anului 2019. Clubul a scos la lumină arena pe care, în vremurile bune, evolua Sportul Studenţesc. Atmosfera din Regie ne reaminteşte de perioadă romantică a fotbalului, astfel că suporterii vin cu plăcere la jocuri. Cu toate acestea, ar fi nevoie de investiţii serioase pentru ca stadionul să fie la cel mai înalt nivel.

Distanţa dintre stadionul din Regie şi şantierul de la fostul "Valentin Stănescu" este de 1.5 km. După ce Sportul Studenţesc a sucombat, Viitorul Domneşti şi FC Juniorul au mai evoluat în Regie, dar nu pentru mult timp. Amplele lucrări de renovare executate în această primăvară la arena din Regie au fost executate de Administraţia Domeniului Public Sectorul 1, deşi baza sportivă aparţine administrativ de Sectorul 6, iar administrator este Institutul de Arhitectură.

Rapid s-a mutat oficial în Regie în luna martie 2019, cu ocazia unui meci cu SC Popeşti Leordeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici