Rapid Bucureşti a promovat în Liga 2

Rapid Bucureşti a promovat, duminică, în Liga 2, după meciul cu Unirea Slobozia, câştigat cu 3-0. Giuleştenii sunt acum la un singur sezon distanţă de revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

227 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti a promovat în Liga 2

Rapid Bucureşti a promovat în Liga 2

La meciul cu Slobozia, stadionul din Regie a fost plin. Circa 10.000 de oameni au fost prezenţi. Rapid a consemnat a doua promovare consecutivă, după ce anul trecut a lăsat Steaua în Liga 4, în urma unor dueluri găzduite de Arena Naţională.

Pentru Rapid urmează un sezon "de foc" în Liga 2, având în vedere că una dintre Petrolul şi "U" Cluj are şanse mari să rateze promovarea. FC Argeş vrea cu orice preţ să obţină drept de promovare în sezonul viitor, astfel încât să-l convingă pe Nicolae Dică să preia rolul de antrenor principal. Ciprian Marica speră de asemenea să formeze o echipă puternică la Farul Constanţa, mai ales că din vară ar urma să fie ajutat şi de autorităţile locale. Dacă va fi inaugurat noul stadion de la Arad, UTA va avea şi ea un cuvânt greu de spus. Rămâne de văzut şi ce echipe vor retrograda din Liga 1 şi care va fi planul acestor formaţii pentru sezonul viitor.

Cătălin Hlistei (20), Alin Cârstocea (23) şi Marian Vlada (63) au înscris golurile giuleştenilor în faţa Sloboziei şi au dat start fiestei promovării în Liga 2.

Din Liga 3 au mai promovat SCM Gloria Buzău (S1) şi Turris-Oltul Turnu Măgurele (S3). CSM Şcolar Reşiţa (S4) şi AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (S5) sunt de asemenea foarte aproape de a-şi asigura biletele pentru Liga 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici