Rapid Bucureşti i-a transferat pe fundaşii Rui Duarte şi Ezequias

Fundaşul portughez Rui Duarte şi apărătorul brazilian Ezequias, care se aflau în ultimul an de contract cu FC Braşov, au fost transferaţi la gruparea Rapid Bucureşti, a declarat preşedintele clubuluii giuleştean, Dinu Gheorghe.

73 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti i-a transferat pe fundaşii Rui Duarte şi Ezequias

Rapid Bucureşti i-a transferat pe fundaşii Rui Duarte şi Ezequias (Foto) (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Marţi dimineaţa, Rapid a virat suma cerută de FC Braşov pentru Rui Duarte şi Ezequias, iar după-amiază jucătorii s-au înţeles şi cu clubul Rapid. Astfel că ei au semnat câte un contract pe doi ani, cu drept de prelungire pe încă unul. Cei doi au negociat direct cu George Copos, dar ce este clar este că vor avea contracte superioare celor de la FC Braşov", a declarat conducătorul clubului Rapid.

Rui Sandro de Carvalho Duarte, în vârstă de 29 de ani, a evoluat la formaţia FC Braşov în perioada 2008-2010, iar de-a lungul carierei a mai trecut pe la formaţiile Sacavenense, Casa Pia, Estoril, Boavista şi Estrela Amadora.

TITLURILE ZILEI

Ezequias Roosevelt Tavares de Melo, în vârstă de 29 de ani, a jucat la echipa FC Braşov în perioada 2008-2010, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la formaţiile Maritimo Funchal, Gil Vicente, Academica Coimbra, FC Porto, Beira-Mar şi Leixoes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici