Rapid Bucureşti, învinsă de Krim Ljublijana în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor

Partida-tur a dublei confruntări din optimile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin dintre Krim Ljublijana şi Rapid Bucureşti s-a încheiat duminică după-amiază cu victoria slovenelor, scor 29-24 (12-13).

170 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti, învinsă de Krim Ljublijana în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor

Rapid Bucureşti, învinsă de Krim Ljublijana în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor

Rapid a făcut un joc foarte bun în primul sfert de oră, când au condus şi cu 5 goluri (5-10), însă au avut câteva minute mai slabe, în care slovenele au revenit, egalând la 10-10. La pauză, elevele noului antrenor de la Rapid, Kim Rasmussen, au intrat cu un avans de un gol.

Gazdele au făcut o repriză mult mai bună şi deupă ce au egalat au început să se desprindă, profitând de un jic defensiv ineficient al rapidistelor, dar şi de o formă bună a portarului Arehart, care a contabilizat 19 intervenţii până la finalul meciului.

Pe final, Krim a reuşit să menţină un avantaj de 4-5 goluri, meciul încheindu-se cu scorul de 29-24.

Returul decisiv pentru calificarea în sferturile de finală are loc duminica viitoare, la Bucureşti, cu începere de la ora 17.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici