Rapid Bucureşti la al patrulea meci fără victorie, după 1-1 cu FC Argeş

  • FC Argeş şi Rapid au remizat, scor 1-1 (0-1), duminică, pe stadionul din Trivale, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a din Superliga României la fotbal masculin.
  • Ambele echipe au câştigat ultima dată un meci oficial în 30 octombrie, în runda a 16-a campionatului.
283 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti la al patrulea meci fără victorie, după 1-1 cu FC Argeş

Sursa foto: MediafaxFoto

Eroul partidei pentru feroviari a fost portarul Moldovan, care poate fi considerat omul meciului.

Rapidul a deschis scorul în minutul 2, prin Ştefan Pănoiu, însă Argeşul a egalat prin Ionuţ Şerban, în minutul 60.

În prima repriză Rapid a condus jocul marcând repede, în minutul 2, prin tânărul atacant Ştefan Pănoiu, având şi alte ocazii de gol până la pauză.

FC Argeş a jucat mai bine în repriza secundă, a fost mai prezentă în jumătatea adversă, reuşind să egaleze în minutul 60, prin Şerban, cu un şut din careu.

Horaţiu Moldova şi-a salvat echipa de la înfrângere, în al 3-lea minut suplimentar de joc, când Alceus a primit o minge în faţa porţii, însă execuţia lui a fost blocată de portarul rapidist.

FC Argeş urcă momentan pe locul 10, cu 22 de puncte, în timp ce Rapid e pe 3, cu 34 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici