Rapid Bucureşti le-a transferat pe handbalistele Alicia Fernandez Fraga şi Marta Lopez Herrero

  • Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti a anunţat miercuri primele două transferuri oficiale pentru sezonul 2021-2022 al Ligii Florilor.
  • Feroviarele au dat lovitura, reuşind să semneze cu spaniolele Alicia Fernandez Fraga şi Marta Lopez Herrero, actuale componente ale echipei SCM Râmnicu Vâlcea.
152 afișări
Imaginea articolului Rapid Bucureşti le-a transferat pe handbalistele Alicia Fernandez Fraga şi Marta Lopez Herrero

FOTO: Facebook Fan Handbal Rapid

„A venit momentul să anunţăm primele transferuri realizate pentru sezonul viitor”, scriu rapidiştii pe pagina de socializare. „Este vorba despre Alicia Fernandez Fraga şi Marta Lopez Herrero! Cele două iberice sunt adevărate "guerreras" (războinice n.r.) atunci când sunt pe teren şi cu siguranţă ne vor ajuta să ne îndeplinim visul”, se mai spune în anunţul făcut de Rapid.

Alicia Fernandez Fraga este unul dintre cei mai buni coordonatori de joc din campionatul intern. În 2019 a fost aleasă cea mai bună handbalistă străină din Liga Naţională.

Jucătoarea în vârstă de 28 de ani este şi componentă a echipei naţionale a Spaniei pentru care a înscris peste 100 de goluri în cele 45 de selecţii. În 2019 a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial din Japonia, iar în 2018 medalia de aur la Jocurile Mediteraneene de la Terragona.

Marta Lopez Herrero joacă pe postul de extremă dreaptă, iar din 2017 evoluează pentru SCM Râmnicu. În 2020 a fost aleasă MVP în Final 4-ul Cupei României.

Jucătoarea în vârstă de 31 de ani are 119 selecţii la echipa naţională a Spaniei şi peste 250 de goluri înscrise. A obţinut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, medalia de argint la Campionatul Mondial din Japonia 2019, medalie de argint la Campionatul European din Ungaria/Croaţia 2014 şi medalia de argint la Campionatul European pentru Tineret din Turcia 2007.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici