Rapid - Gloria Bistriţa, scor 2-0, în Liga I

Formaţia Rapid a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a V-a a Ligii I, în care ambele goluri au fost marcate de Ovidiu Herea.

27 afișări
Imaginea articolului Rapid - Gloria Bistriţa, scor 2-0, în Liga I

Rapid - Gloria Bistriţa, scor 2-0, în Liga I (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Herea a deschis scorul, în minutul 45+2, din penalti, arbitrul Marius Avram dictând lovitură de la 11 metri după ce Frăsinescu l-a împins în propriul careu pe Marcos Antonio.

Acelaşi Ovidiu Herea a stabilit scorul final, 2-0, în minutul 90+1, cu un şut la colţul lung de la aproximativ 14 metri, după o pasă de pe partea dreaptă de la Spadacio.

În minutul 76, suporterii din galeria Rapidului au aruncat cu diverse obiecte în interiorul careului echipei Gloria Bistriţa, unul dintre acestea fiind predat de Valentin Năstase arbitrului Marius Avram. În urma acestor incidente, centralul a întrerupt pentru 30 de secunde jocul, până când suporterii au fost calmaţi de către jucătorii rapidişti.

Rapid: 33. Bornescu - 2. Rui Duarte, 4. M. Antonio, 23. M. Constantin, 19. Bozovici - 14. M. Roman (25. Veronesi '77), 8. Grigore, 15. C. Lazăr (29. Cassio '34), 10. Herea - 21. Sburlea (6. Ezequias '66), 30. Spadacio. Antrenor: Marius Şumudică.

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 3. Tudose, 27. Szukala, 4. V. Năstase, 18. Frăsinescu - 6. Mureşan (7. Coroian '69), 16. Mărginean - 25. Predescu, 24. Ene (30. Băjenaru '63), 2. C. Petre (11. De Souza '76) - 10. Moraes. Manager: Laurenţiu Reghecampf. Director tehnic: Remus Vlad.

Cartonaşe galbene: Bozovici '33, Grigore '43, Rui Duarte '75 / Tudose '42, Mureşan '47, Albuţ '75, Moraes '81, Mărginean '90+3

Arbitri: Marius Avram (central) - Octavian Şovre, Micloş Nagy (asistenţi) - Andrei Chivulete (rezervă).

Observatori: Eduard Alexandru, Nicolae Marodin.

Supervizor: Alexandru Boc.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

Galeria echipei Rapid a afişat un banner cu mesajul "Suntem alături de familiile îndurerate de tragedia de la maternitate".

La Gloria Bistriţa, în partida cu Rapid a debutat fundaşul Lukasz Szukala. De asemenea, Cristian Coroian a jucat meciul 360 în Liga I, iar Radu Mărginean a evoluat pentru a 140-a oară în primul eşalon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici