Răpirea mexicanului Alan Pulido, pusă la cale de una dintre rudele fotbalistului

Poliţia mexicană a anunţat că l-a arestat pe cel care a organizat răpirea fotbalistului mexican Alan Pulido. Individul arestat are 29 de ani şi este căsătorit cu o verişoară a jucătorului echipei Olympiacos Pireu.

295 afișări
Imaginea articolului Răpirea mexicanului Alan Pulido, pusă la cale de una dintre rudele fotbalistului

Răpirea mexicanului Alan Pulido, pusă la cale de una dintre rudele fotbalistului

Autorităţile mexicane au anunţat că Osvaldo Velazquez Garcia este cel care a organizat răpirea lui Alan Pulido, atacantul mexican al echipei Olympiacos Pireu. Osvaldo Velasquez Garcia este căsătorit cu verişoara fotbalistului.

Alan Pulido, jucătorul echipei Olympiacos Pireu şi al naţionalei Mexicului, a fost eliberat după ce sâmbătă noapte fusese răpit de şase indivizi mascaţi în timp ce se întorcea cu prietena sa de la o petrecere.

Alan Pulido a marcat 6 goluri în 15 meciuri jucate pentru Olympiakos şi a fost în lotul Mexicului la Campionatul Mondial din 2014. Alan Pulido este convocat în lotul naţionalei Mexicului pentru Copa America 2016, competiţie care va avea loc în Statele Unite.

Conform surselor guvernamentale, Mexic are una dintre cele mai ridicate rate de răpiri din lume, aproape 1 000 pe an, însă surse neoficiale susţin că această cifră este de 10 ori mai mare. Tamaulipas, locul unde a fost răpit jucătorul, se află la graniţa cu Statele Unite ale Americii şi este un teritoriu pentru care îşi dispută supremaţia mai multe carteluri de droguri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici