Răspunsul lui Roger Federer când a fost întrebat despre interesul pe care copiii săi îl au pentru tenis

Roger Federer a vorbit, într-un interviu acordat presei din Chile, despre familia sa şi despre tenisul din Chile.

4920 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Roger Federer când a fost întrebat despre interesul pe care copiii săi îl au pentru tenis

Răspunsul lui Roger Federer când a fost întrebat despre interesul pe care copiii săi îl au pentru tenis

Roger Federer a vorbit, potrivit Tennis World, despre familia sa şi despre interesul pe care copiii săi îl manifestă pentru tenis: „Îmi voi sprijini copiii, orice direcţie ar alege. Dacă vor alege sportul, va fi grozav. Sportul are o putere adevărată. Înveţi să pierzi, să câştigi, să socializezi. Aş fi foarte fericit dacă ar juca tenis, dar nu sunt sigur că o vor face, pentru că doar unul din cei patru este puţin interesat”.

Aflat în Chile, Federer a vorbit despre tenisul de acolo: „Am fost impresionat de numărul mare de copii talentaţi la tenis din Chile. Aici, tenisul este foarte important, mulţumită a trei oameni: Nicolas Massu, Fernando Gonzalez şi Marcelo Rios. Sper că, în viitor, mulţi dintre aceşti copii vor continua să joace”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici