RĂSTURNARE incredibilă de scor la Liga Campionilor: Tottenham s-a calificat în FINALĂ, după o REVENIRE spectaculoasă | VIDEO

Tottenham Hotspur s-a calificat în finala Ligii Campionior, după ce s-a impus cu 3-2 (3-3, la general), pe terenul lui Ajax Amsterdam. Partida a oferit o răsturnare de scor incredibilă, asemănătoare celei din dubla Liverpool - Barcelona.

2641 afișări
Imaginea articolului RĂSTURNARE incredibilă de scor la Liga Campionilor: Tottenham s-a calificat în FINALĂ, după o REVENIRE spectaculoasă | VIDEO

Tottenham s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce s-a impus în faţă echipei Ajax Amsterdam

După victoria cu 1-0 din tur, Ajax pornea ca favorită, iar formaţia olandeză părea cu un pas şi jumătate în finala de la Madrid, după golurile lui de Ligt şi Ziyech, din minutele 5, respectiv 35.

Tottenham a revenit după pauză incredibil. Lucas Moura a punctat de două ori, în minutele 55 şi 59. Cu zece minute înainte de final, Ajax a ratat o şansă imensă, Ziyech trimiţând în bară cu un şut puternic din afara careului. La una dintre ultimele faze ale meciului, în minutul 90+5, Moura a făcut hatrick-ul şi a dus-o pe Tottenham în finala Ligii Campionilor.

În ultimul act, Tottenham o va întâlni pe Liverpool. Finala dintre cele două echipe din Premier League se joacă pe 1 iunie, pe Stadionul Wanda Metropolitano, din Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici