Raţ a fost suspendat patru etape în Primera Division

Fundaşul echipei Rayo Vallecano, Răzvan Raţ, a fost suspendat patru etape în Primera Division, după ce l-a lovit cu capul în faţă pe atacantul formaţiei Celta Vigo, Charles Dias, a anunţat, miercuri, cotidianul As.

72 afișări
Imaginea articolului Raţ a fost suspendat patru etape în Primera Division

Raţ a fost suspendat patru etape în Primera Division (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

În urma acestei suspendări, Raţ va rata meciurile cu formaţiile Espanol Barcelona (deplasare), Betis Sevilla (acasă), Granada (deplasare) şi Athletic Bilbao (acasă).

Internaţionalul român va putea reveni la Rayo Vallecano pentru ultimele două runde din campionatul Spaniei.

Fundaşul Răzvan Raţ a fost eliminat în meciul pe care Rayo Vallecano l-a câştigat, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Celta Vigo, după ce a lovit un jucător advers, provocându-i o fractură de piramidă nazală. Raţ a primit cartonaşul roşu în minutul 63 după ce l-a lovit cu capul în faţă, fără minge, pe Charles Dias, la o fază de atac a oaspeţilor.

TITLURILE ZILEI

Românul şi-a explicat gestul prin faptul că a fost provocat de atacantul formaţiei Celta Vigo, dar a admis că trebuia să-şi păstreze cumpătul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici