Raţ şi Sânmărtean vor fi trataţi de vraciul Marijana Kovacevici

Jucătorii Răzvan Raţ şi Lucian Sânmărtean vor fi trataţi de vraciul Marijana Kovacevici din Serbia, în urma accidentărilor suferite în ultima perioadă, Federaţia Română de Fotbal încercând astfel să le grăbească refacerea pentru a juca în meciul echipei naţionale cu Irlanda de Nord.

144 afișări
Imaginea articolului Raţ şi Sânmărtean vor fi trataţi de vraciul Marijana Kovacevici

Lucian Sanmartean (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Meciul cu Irlanda de Nord ne crează multe probleme, în sensul că, în afară de accidentaţii Sânmărtean, Pantilimon şi Marica, aseară s-a adăugat şi Răzvan Raţ. Nu negăm însă că aseară am stat în contact pentru a încerca să rezolvăm măcar doi dintre aceştia, Raţ şi Sânmărtean. Încercăm să îi facem apţi, ei deja au plecat azi spre Serbia pentru a fi văzuţi şi a se încerca să fie puşi pe picioare. Suntem optimişti pentru că dacă acelei doamne îi este acceptată întârzierea la lotul unei reprezentative din Africa unde are contract, atunci eu sunt convins că aceşti doi jucători vor fi puşi pe picioare. Este o doamnă care se ocupă de astfel de speţe, doamna Marijana (n.r. - Marijana Kovacevici)", a declarat, secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian.

Referitor la şansele ca România să fie cap de serie la tragerea la sorţi a preliminariilor CM 2018, Chivorchian a afirmat: "Este o veste bună, pe 25 iulie ne vom deplasa la Sankt Petersburg pentru tragerea la sorţi şi apoi programarea jocurilor din grupe. Acest lucru (n.r. - nu face decât să ne bucure, în acelaşi timp este şi o obligaţie atunci când eşti cap de serie, pentru că la finalul campaniei trebuie să termini pe locul 1".

Echipa naţională a României întâlneşte, la 13 iunie, de la ora 21.45, pe stadionul Windsor Park din Belfast, selecţionata Irlandei de Nord, într-o partidă contând pentru grupa F a preliminariilor Euro-2016. După disputarea a cinci etape din grupă, România se află pe primul loc, cu 13 puncte, iar Irlanda de Nord se află pe poziţia a doua, cu 12 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici