Raul Rusescu a marcat două goluri în Osmanlispor - Villarreal, 2-2, în Grupa L a Europa League

Internaţionalul român Raul Rusescu, în vârstă de 28 de ani, a marcat două goluri în meciul Osmanlispor - Villarreal, încheiat cu scorul de 2-2, joi, în grupa L a Europa League.

778 afișări
Imaginea articolului Raul Rusescu a marcat două goluri în Osmanlispor - Villarreal, 2-2, în Grupa L a Europa League

Raul Rusescu a marcat două goluri în Osmanlispor - Villarreal, 2-2, în Grupa L a Europa League

În afara lui Raul Rusescu, care a punctat în minutele 23 şi 24, Alfred N'Diaye, în minutul 56, şi Alexandre Pato, în minutul 75, au înscris pentru Villarreal. Fostul jucător al Stelei a început partida ca titular, însă a fost schimbat de către antrenorul Mustafa Akcay în minutul 80, cu Adrien Regattin.

Osmanlispor face parte din grupa în care se află şi FC Steaua, care a remizat, scor 1-1, pe teren propriu cu FC Zurich. În urma acestor rezultate, grupa L din Europa Leagua este una strânsă. Villarreal este lider, cu 5 puncte, Osmanlispor se află pe poziţia secundă, cu 4 puncte, la egalitate cu FC Zurich, în timp ce FC Steaua este pe ultima poziţie, cu doar două puncte.

Tot joi în Europa League, Fiorentina, cu Ciprian Tătăruşanu integralist, a câştigat, scor 3-1, în deplasare cu Slovan Liberec. Golurile meciului au fost marcate de Nikola Kalinic, care a reuşit o "dublă", în minutulele 8 şi 23, şi Khouma Babacar, în minutul 70, respectiv Petr Sevcik, în minutul 58.

Hapoel Beer Sheva, cu românul Ovidiu Hoban titular, a pierdut, scor 0-1, pe teren propriu cu Sparta Praga. Singurul gol al partidei a fost marcat de Matej Pulkrab, în minutul 71. Ovidiu Hoban a fost schimbat de către antrenorul Barak Bakhar, în minutul 73, cu Ben Sahar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici