Raul Rusescu a revenit la Steaua

Atacantul Raul Rusescu a fost împrumutat un sezon de FC Sevilla formaţiei de la care l-a achziţionat FC Steaua, a anunţat, luni, site-ul oficial al grupării bucureştene.

379 afișări
Imaginea articolului Raul Rusescu a revenit la Steaua

Raul Rusescu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Clubul nostru îi doreşte golgeterului Ligii 1 din sezonul 2012-2013, care a contribuit decisiv la cucerirea titlului cu numarul 24 al Stelei să aibă parte de cel puţin acelaşi succes în tricoul roş-albastru şi în acest an", se arată pe site-ul Stelei.

Raul Rusescu, 26 ani, s-a transferat la Steaua în vara anului 2011, de la Unirea Urziceni. După doi ani, el a fost achiziţionat de FC Sevilla, care l-a împrumutat în iarnă la Sporting Braga.

Rusescu este al doilea jucător readus la echipă de FC Steaua, după mijlocaşul Alexandru Bourceanu, împrumutat de la Trabzonspor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici