Ray Sugar Leonard , boxerul fără dată de expirare. L-a făcut pe Mike Tyson să plângă

  • Ray Sugar Leonard a fost campion mondial la cinci categorii diferite
  • A avut probleme mari cu alcoolul
  • L-a făcut pe Mike Tyson să plângă
1144 afișări
Imaginea articolului Ray Sugar Leonard , boxerul fără dată de expirare. L-a făcut pe Mike Tyson să plângă

Sursa foto: profimedia

Ray “Sugar” Leonard a avut o carieră cum puţini boxeri se pot lăuda. Campion mondial la cinci categorii diferite, Ray îşi demonstrează calităţile uimitoare şi la 64 de ani.

Te-ai gândit vreodată cum o să te mişti la 64 de ani? Ray Leonard îţi demonstrează că vârsta chiar e doar un număr. Fostul campion modial de box a mers la sală ca să îşi facă antrenamentul obişnuit.

Ray a fost cel mai bun, de-a lungul anilor, la toate categoriile la care a luptat. A pierdut de doar 3 ori în carieră, ultima data când avea 40 de ani şi nu mai boxase de cinci ani. A rămas în istoria pugilismului precum “cel mai rapid boxer din toate timpurile”.

Însă problemele cu alcoolul nu l-au ocolit pe cel supranumit “Sugar”. Pentru a-şi umple golul lăsat de retragerea din box, obişnuia să bea până uita tot. În 2006 a mers la Asociaţia Alcoolicilor Anonimi, iar viaţa lui s-a schimbat.

„E Ray Leonard, care e un om bun, un om onest, şi mai e Sugar Ray Leonard, care e egocentric, un dur, care are bani, are faimă, care l-a un moment dat nu a mai apreciat nimic, doar s-a folosit de ce avea. Fosta mea soţie, Juanita, spunea mereu că sunt doi oameni diferiţi în mine”, declara pugilistul.

„Mă trezeam şi nu aveam habar de ce se întâmplase noaptea. Am ştiut întodeauna că am o problemă, dar nu voiam să accept asta”, a subliniat Ray Leonard.

Tot Ray Leonard a fost cel care l-a inspirat pe celebrul Mike Tyson să devină boxer. Admiraţia celui din urmă a fost evidentă când cei doi s-au întâlnit faţă în faţă.

„M-ai inspirat atât de mult, omule. Am văzut lupta cu Duran. Atunci mi-am zis că aşa vreau să fiu, ca tine. Şi uită-te la mine acum. Datorită ţie. Poate crezi că eşti un necunoscut, dar eu te iubesc! ”, a spus Tyson în cadrul întâlnirii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici