Răzvan Burleanu: Am informat UEFA despre modificarea FCSB

Răzvan Burleanu spune că a trimis o informare la UEFA în care a anunţat că Steaua a devenit FCSB. Preşedintele FRF este de părere că FCSB nu-şi va pierde coeficientul, mai ales că încă nu este clar unde se află palmaresul.

281 afișări
Imaginea articolului Răzvan Burleanu: Am informat UEFA despre modificarea FCSB

Răzvan Burleanu: Am informat UEFA despre modificarea FCSB (Imagine: Razvan Lupica/ Mediafax Foto)

Steaua a dispărut din Liga 1, după ce Gigi Becali a trecut oficial la denumirea FCSB. Răzvan Burleanu spune că a anunţat şi forul continental despre această modificare, dar încă n-a primit vreun răspuns. În schimb, consideră că FCSB n-ar avea motive de îngrijorare pentru coeficientul strâns până acum.

"Am informat UEFA despre modificare. La momentul de faţă, a fost operată modificarea la nivel de comunicare oficială din partea UEFA. Nu am primit un răspuns dacă există vreo influenţă şi asupra coeficientului. Dacă ne referim asupra modului în care se calculează coeficientul, atunci nu ar trebui să fie niciun impact negativ asupra FCSB-ului. Dacă ne referim la palmares, instanţa nu a clarificat acest subiect", a declarat Răzvan Burleanu, potrivit DigiSport.

UEFA a modificat deja pe site-ul oficial denumirea echipei lui Gigi Becali. În schimb, palmaresul a rămas intact, astfel că FCSB este în continuare drept echipa care a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici