Răzvan Burleanu cere transparenţă financiară cluburilor din Liga I

Vineri, 5 octombrie, a avut loc adunarea Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, dar preşedintele Răzvan Burleanu a anunţat ce le aşteaptă pe echipele care doresc să fie licenţiate pentru Liga I.

104 afișări
Imaginea articolului Răzvan Burleanu cere transparenţă financiară cluburilor din Liga I

Răzvan Burleanu cere transparenţă financiară cluburilor din Liga I

"Asta presupune că toate cluburile din Liga 1 care vor trece prin acest proces de licenţiere vor fi obligate să îşi publice datele financiare pe propriul site, cu detalii, inclusiv în ceea ce priveşte cuantumul plăţilor către agenţii de jucători. Ne interesează să vedem cât la sută din bugetul unui club vine din sponsorizări, cât la sută din drepturi TV, cât la sută din ticketing, la fel, care sunt sumele totale pentru transferurile de jucători", a declarat Răzvan Burleanu.

Propunerea preşedintelui FRF referitoare la noile prevederi pentru dosarul de licenţiere a fost agreată de aproximativ toate cluburile din Liga I. Singura echipă care a fost contra este Astra Giurgiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici