Răzvan Burleanu: Fetele din România chiar doresc să joace fotbal

Duminică dimineaţa, în ziua meciului România - Danemarca, oraşul Cluj-Napoca a devenit capitala fotbalului feminin, iar 200 de fete cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani au jucat fotbal în cadrul festivalului FIFA Live Your Goals, notează frf.ro.

180 afișări
Imaginea articolului Răzvan Burleanu: Fetele din România chiar doresc să joace fotbal

Răzvan Burleanu: Fetele din România chiar doresc să joace fotbal (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Îndrumate de selecţionerul echipei naţionale de fotbal feminin, Mirel Albon, şi de câteva dintre componentele selecţionatei noastre, cele mici au învăţat tehnica lovirii balonului cu piciorul şi cu capul, şi şi-au dezvoltat coordonarea şi mobilitatea prin mai multe exerciţii şi jocuri cu mingea de fotbal.

La eveniment a fost prezent şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu: „Din numărul participantelor în acest proiect ne dăm seama că fetele din România chiar doresc să joace fotbal. Iar acest lucru ne dă încredere atunci când ne referim la dezvoltarea fotbalului feminin în ţara noastră”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici