Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, spune că nu a auzit scandări rasiste pe stadion: Nici eu, nici colegii mei

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a declarat, sâmbătă, că oprirea partidei România-Suedia, scor 0-2, din cauza scandărilor rasiste, a fost o situaţie de abuz.

872 afișări
Imaginea articolului Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, spune că nu a auzit scandări rasiste pe stadion: Nici eu, nici colegii mei

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, spune că nu a auzit scandări rasiste pe stadion: Noi românii avem problemele noastre, dar nu suntem rasişti

”Nici eu, nici colegii mei nu au auzit scandări rasiste. Analizăm înregistrările video şi audio pentru a depista ce s-a întâmplat. Dacă lucrurile au stat aşa, eu, în numele FRF, îmi cer scuze faţă de jucător, faţă de delegaţia Suediei”, a declarat preşedintele FRF.

”Noi românii avem problemele noastre, dar nu suntem rasişti. Dacă s-a întâmplat, este un incident izolat şi, împreună cu autorităţile statului vom încerca să identificăm persoana sau persoanele respective şi să ne asigurăm că la meciurile viitoare nu se vor mai regăsi pe stadioanele din România. Şi feelingul meu a fost că este o situaţie de abuz, le spusesem suedezilor înainte de meci că nu trebuie să confunde situaţia din Bulgaria de la meciul cu Anglia cu cea din România, să nu confunde problemele politice pe care le avem cu Ungaria cu scandări rasiste”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Partida România – Suedia a fost întreruptă pentru câteva momente, după ce Alexander Isak i-a spus arbitrului principal că o minge de golf a fost aruncată în direcţia lui şi că a auzit scandări rasiste la adresa lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici