Răzvan Burleanu, primul preşedinte al Federaţiei Europene de Minifotbal

Răzvan Burleanu a devenit primul preşedinte al Federaţiei Europene de Minifotbal, organism constituit la finalul săptămânii trecute la Praga.

522 afișări
Imaginea articolului Răzvan Burleanu, primul preşedinte al Federaţiei Europene de Minifotbal

Răzvan Burleanu, primul preşedinte al Federaţiei Europene de Minifotbal (Imagine: Liviu Maftei/AFP)

Burleanu, care este şi preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România, va avea un mandat de 5 ani în fruntea forului continental. Burleanu va fi asistat de vicepreşedintele Filip Juda (Cehia), secretarul general Bruno Alpeza (Croaţia), David Windsor-Harris (Marea Britanie), Yair Scher (Israel), Eugeniu Ciobu (Moldova) şi Athanasios Papadopoulos (Grecia).

”Succesul pe care România l-a înregistrat prin desemnarea mea în cea mai importantă funcţie din minifotbalul european dovedeşte că avem o contribuţie majoră la dezvoltarea acestui fenomen, fapt susţinut şi de cele două titluri de campioni europeni câştigate de naţionala României”, a declarat Răzvan Burleanu.

Ţările semnatare ale actului fondator al Federaţiei Europene de Minifotbal sunt: Cehia, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Grecia, Israel, Italia, Kazahstan, Luxemburg, Polonia, Slovacia, Slovenia, Moldova, Marea Britanie şi România. În cele 15 ţări semnatare a noului act, peste 500.000 de europeni practică minifotbalul într-un cadru organizat. Federaţia de Minifotbal din România organizează în prezent campionate în 36 de judeţe, pentru un număr de peste 30.000 de jucători amatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici