Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu preşedintele Federaţiei Maghiare de Fotbal

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit, vineri, la Budapesta, cu omologul său din Ungaria, Sandor Csanyi, cu care a discutat şi despre organizarea celor două partide între primele reprezentative, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2016.

75 afișări
Imaginea articolului Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu preşedintele Federaţiei Maghiare de Fotbal

Răzvan Burleanu (Imagine: Marius Dumbrăveanu / Mediafax Foto)

În afara discuţiilor privind meciurile din preliminariile Campionatului European, cei doi au discutat şi despre dezvoltarea infrastructurii la nivel juvenil, informează frf.ro.

"Cei doi preşedinţi au căzut de acord că incidentele ce au avut loc la ultima întâlnire România - Ungaria nu trebuie să se mai repete, tocmai de aceea federaţiile vor coopera în aşa fel încât partidele din calificările pentru Euro 2016 să se desfăşoare sub spiritul fair-play-ului şi în cele mai bune condiţii şi să reprezinte astfel un model pentru evenimentele sportive şi de orice altă natură organizate în viitor la nivelul celor două ţări", se arată în comunicatul FRF.

România va întâlni, la 11 octombrie, pe teren propriu, cu începere de la ora 19.00, reprezentativa Ungariei în preliminariile Campionatului European din 2016. Returul va avea loc la 4 septembrie 2015, cu începere de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici