Răzvan Lucescu: E greu de acceptat o astfel de înfrângere, o astfel de ieşire din competiţie

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri seară, după eliminarea din semifinalele Cupei României - Timişoreana, că e greu de acceptat o înfrângere în minutul 90+4.

260 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: E greu de acceptat o astfel de înfrângere, o astfel de ieşire din competiţie

Răzvan Lucescu (Imagine: Zoltan Racz/ Mediafax Foto)

"Asta este viaţa, sunt momente neplăcute. Trebuie să trecem peste astfel de momente, dar amărăciunea va rămâne. Trebuia să evităm faultul din care am primit golul doi. Ar fi putut fi evitat golul. Nu voi critica arbitrajul, dar dacă a fost ofsaid la golul doi înseamnă că o echipă a fost aruncată din finală. A fost o partidă echilibrată. Noi am dominat începutul jocului, am marcat, dar apoi am făcut un pas înapoi. E greu de acceptat o astfel de înfrângere, o astfel de ieşire din competiţie", a spus Lucescu la Sport.ro.

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat în finala Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), formaţia Petrolul Ploieşti, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. Petrolul a deschis scorul prin Tamuz, în minutul 22, Astra reuşind să întoarcă rezultatul prin Budescu '52 şi Papp '90+4.

În tur, la Ploieşti, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici