Răzvan Lucescu este noul antrenor al echipei PAOK Salonic

Tehnicianul român Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK Salonic, vineri, echipă care s-a despărţit de antrenorul Aleksandar Stanojevic, informează site-ul oficial al clubului.

245 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu este noul antrenor al echipei PAOK Salonic

Răzvan Lucescu este noul antrenor al echipei PAOK Salonic

Antrenorul român era liber de contract după ce s-a despărţit de Skoda Xanthi, echipă la care a petrecut trei ani. În sezonul trecut, echipa la care este legitimat şi Fernando Varela, ex-FCSB, a terminat pe locul doi în sezonul trecut şi pe trei în play-off, asigurându-şi astfel prezenţa în Europa League.

”PAOK anunţă decizia de a schimba antrenorul. Aleksandar Stanojevic este un antrenor bune, dar echipa are nevoie de altceva în acest moment. Această decizie a fost luată în comun de Consiliul de Administraţie şi Directorul Tehnic al clubului, care şi-au asumat responsabilitatea deplină. O decizie acceptată în cele din urmă de patron.

În acest moment, soluţia ideală este Răzvan Lucescu, cel care preia echipa începând de astăzi. El ştie campionatul, a fost în fruntea listei de candidaţi la finalul sezonului trecut şi a arătat un mare entuziasm să o conducă pe PAOK pe cele mai înalte culmi!

În întâmpinăm cu drag în familia PAOK şi îi urăm noroc”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici