Răzvan Lucescu: FC Braşov se poate califica în finala Cupei României

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat că echipa FC Braşov, care a obţinut, marţi, calificarea în semifinalele Cupei României, după ce a învins, cu scorul de 3-0, pe Gloria Bistrişa, se poate califica în finala competiţiei.

15 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: FC Braşov se poate califica în finala Cupei României

Răzvan Lucescu: FC Braşov se poate califica în finala Cupei României (Imagine: Mircea Roșca/Mediafax Foto)

"Am amintiri frumoase de la Braşov, pe care nu le pot uita uşor. Nu cred că eu port noroc echipei, FC Braşov câştigă pentru că joacă foarte bine, este bine aşezată. FC Braşov a meritat şi astăzi victoria. Eu cred că Braşovul va ajunge să joace finala", a spus Lucescu.

Selecţionerul a adăugat că, în opinia sa, campionatul României este unul echilibrat, "în care absolut orice este posibil". "Cred că o echipă care îşi propune să prindă un loc bun în clasament, chiar o poate face", a mai spus Lucescu.

Formaţia FC Braşov s-a calificat în semifinalele Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru sferturile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici