Răzvan Lucescu: Trebuie să batem Farul şi să ne agăţăm de toate şansele pe care le avem

Antrenorul Răzvan Lucescu este încrezător în şansele echipei FC Braşov de a mai prinde un loc de Liga Europa, dar crede că pentru a reuşi acest lucru formaţia braşoveană trebuie să se "agaţe de toate şansele pe care le mai are", transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Avem obligaţia de a strânge rândurile foarte repede, chiar şi după ce a fost la Bistriţa, pentru că ne aşteaptă un meci greu cu Farul. Trebuie să dăm totul în teren şi să ne agăţăm de toate şansele pe care le avem în acest final de campionat de a prinde un loc în cupele europene. Ştim că întâlnim o echipă care are şanse mici să evite retrogradarea şi din aceste motive vine la Braşov decisă să lupte până când matematic mai au şanse. Cu toate acestea, şi noi vrem să câştigăm şi e clar că vom face totul pentru a cîştiga acest meci", a spus tehnicianul braşovean.

Pentru meciul cu Farul, Răzvan Lucescu nu se va putea baza pe serviciile lui Abrudan şi Rui Duarte, suspendaţi, iar Măldărăşanu şi Dani Coman nu sunt complet refacuţi.

Partida dintre FC Braşov şi Farul Constanţa se va disputa vineri, de la ora 18.00, la Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici