Răzvan Raţ: Charles Dias m-a provocat, dar trebuia să-mi păstrez cumpătul

Fundaşul echipei Rayo Vallecano Răzvan Raţ a declarat, luni, că a fost provocat de atacantul formaţiei Celta Vigo Charles Dia, înainte de a-l lovi cu capul în faţă, dar a precizat că trebuia să-şi păstreze cumpătul, informează digisport.ro.

113 afișări
Imaginea articolului Răzvan Raţ: Charles Dias m-a provocat, dar trebuia să-mi păstrez cumpătul

Răzvan Raţ: Charles Dias m-a provocat, dar trebuia să-mi păstrez cumpătul (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Mi-a părut enorm de rău din secunda imediat următoare comiterii acelui gest. Nu mă caracterizează un astfel de comportament... E clar că n-am scuze. M-a provocat, că nu-l loveam eu de nebun, dar trebuia ca la vârsta şi experienţa mea să-mi păstrez cumpătul. Că doar nu o fi fost primul care mă înjură pe teren şi care încearcă să mă scoată din minţi. Doar că acum am cedat. Bine, pe cameră nu se vede că fix înainte să comit acel gest, m-a scuipat... În fine. Nu mai are rost să încerc să îmi găsesc eu circumstanţe... Nu trebuia să fac asta şi gata!", a spus Raţ.

TITLURILE ZILEI

Răzvan Raţ a mărturisit că l-a sunat pe Charles şi şi-a cerut scuze: "Am vorbit chiar azi (n.r. - luni) cu el. Mi-am cerut scuze... Le-a acceptat. A fost un dialog foarte civilizat. I-am urat însănătoşire grabnică, el a admis că m-a provocat şi a spus ceva de genul că se întâmplă la fotbal să ai ieşiri, să-ţi pierzi controlul".

Fundaşul Răzvan Raţ a fost eliminat în meciul pe care Rayo Vallecano l-a câştigat, cu scorul de 3-0, în faţa formaţiei Celta Vigo, după ce a lovit un jucător advers, provocându-i o fractură de piramidă nazală. Raţ a primit cartonaşul roşu în minutul 63 după ce l-a lovit cu capul în faţă, fără minge, pe atacantul formaţiei Celta Charles Dias, la o fază de atac a oaspeţilor.

Internaţionalul român riscă o suspendare de cel puţin patru etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici