Răzvan Zamfir, noul director sportiv al clubului FC Bari

Fostul oficial al CFR Cluj, Răzvan Zamfir, a fost promovat în funcţia de director sportiv al grupării FC Bari, din liga a doua, a anunţat, miercuri, preşedintele clubului italian, Gianluca Paparesta, informează site-ul giornaledipuglia.com.

278 afișări
Imaginea articolului Răzvan Zamfir, noul director sportiv al clubului FC Bari

Răzvan Zamfir, noul director sportiv al clubului FC Bari

Zamfir, care îl înlocuieşte pe Antonello Ippedico, a ocupat până în prezent la FC Bari funcţia de consultat pentru transferuri din străinătate.

Răzvan Zamfir a semnat un contract valabil până în vara anului 2018.

De asemenea, Gianluca Paparesta a anunţat că noul antrenor al formaţiei FC Bari, unde sunt legitimaţi şi românii Ionuţ Rada şi George Puşcaş (împrumutat de Internazionale Milano), este Andrea Camplone, care îl înlocuieşte pe Davide Nicola.

După disputarea a 21 de etape din Serie B, FC Bari ocupă locul şase, care asigură participarea în barajul pentru promovarea în prima ligă, cu 35 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici