Reacţia FRF după scandalul de rasism provocat de brigada de arbitrii români

  • Federaţia Română de Fotbal a reacţionat după scandalul de rasism de la meciul PSG - Istanbul Başakşehir
  • FRF spune că aşteaptă raportul UEFA
  • Arbitrul Sebastian Colţescu a folosit cuvântul „negru” la adresa unui oficial de pe banca turcă
12663 afișări
Imaginea articolului Reacţia FRF după scandalul de rasism provocat de brigada de arbitrii români

Reacţia FRF după scandalul de rasism provocat de brigada de arbitrii români

Federaţia Română de Fotbal promite să ia măsuri drastice în scandalul de rasism izbucnit la meciul de la Paris, dar spune că mai întâi aşteaptă raportul oficial de la UEFA.

”Federaţia Română de Fotbal a luat act de cele întâmplate la partida din Liga Campionilor, PSG – Istanbul Başakşehir, partidă întreruptă în minutul 14, în urma unui incident în care a fost implicat Sebastian Colţescu, cel de-al patrulea oficial al meciului.

Partida nu a mai continuat, iar UEFA va analiza incidentul. Federaţia Română de Fotbal aşteaptă raportul forului de la Nyon pentru a afla exact cele petrecute şi pentru a acţiona în consecinţă!

Federaţia Română de Fotbal se delimitează ferm de orice acţiune sau declaraţie cu tentă rasistă sau xenofobă!”, se arată într-un comunicat publicat de FRF.

Arbitrul român Sebastian Colţescu este acuzat de rasism, după ce a folosit cuvântul „negru” la adresa unei persoane din staff-ul tehnic al echipei Istanbul Başakşehir. Partida de fotbal dintre PSG şi Istanbul Başakşehir, contând pentru etapa a IV-a a Grupei H din Liga Campionilor, s-a întrerupt în minutul 16 şi s-a reluat, ulterior, la cererea UEFA.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici