Reacţia Gabrielei Ruse, după ce a pierdut primul meci la Fed Cup: Am intrat cu prea multe emoţii

Gabriela Ruse (166 WTA) a deschis seria meciurilor de la Fed Cup, dintre România şi Rusia. Debutul a fost însă cu ghinion, a pierdut în două seturi, 1-6, 4-6, în faţa jucătoarei din Rusia Ekaterina Alexandrova (28 WTA). La finalul meciului, Ruse a precizat unde a greşit şi ce speră pe viitor.

117 afișări
Imaginea articolului Reacţia Gabrielei Ruse, după ce a pierdut primul meci la Fed Cup: Am intrat cu prea multe emoţii

Sursa: Profimedia Images

"Singurul lucru pe care mi-l pot reproşa este că am intrat cu prea multe emoţii, prea multă presiune pe mine, având în vedere că Rusia era favorită pe hârtie. Ar fi trebuit să mă bucur mai mult pe teren, însă sper ca mâine să fiu mai bine şi să pot arăta cu adevărat ce pot.

Eu am fost bucuroasă când am aflat că voi juca şi îmi doresc din tot sufletul, măcar un punct să aduc României.

Alexandrova este o jucătoare foarte agresivă, este exact stilul meu. Asta a fost bine pentru mine, pentru că mi-a fost mai uşor. Însă nu a avut absolut nicio cădere, s-a simţit bine de la început până la sfârşit. Într-adevăr, în primul set am avut multe şanse de break, pe care nu le-am fructificat. Probabil experienţa şi-a spus cuvântul. Însă sper să câştig mâine", a mărturisit Gabriela Ruse, potrivit telekomsport.ro.

Sâmbătă, 8 februarie, vor avea loc alte două meciuri la simplu şi unul la dublu, iar prima întâlnire începe la ora 14:00:

Ana Bogdan – Ekaterina Alexandrova
Gabriela Ruse – Veronika Kudermetova
Irina Bara/ Raluca Olaru - Anna Blinkova/ Anna Kalinskaia.

Cele două echipe, România şi Rusia, luptă pentru calificarea la finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din 14-19 aprilie 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici