Reacţia Simonei Halep, după calificarea în sferturi la WTA Dubai: A fost foarte dificil. M-am speriat puţin

Simona Halep s-a calificat greu în sferturile turneului WTA Dubai, dar speră ca evoluţiile din partidele următoare să arate cât mai bine. Meciul cu Ons Jabeur a făcut-o pe româncă să recunoască faptul că a fost printre cele mai grele din ultimul timp.

1212 afișări
Imaginea articolului Reacţia Simonei Halep, după calificarea în sferturi la WTA Dubai: A fost foarte dificil. M-am speriat puţin

Sursa FOTO: Profimedia

Simona Halep a avut nevoie de mai bine de două ore pentru accederea în sferturile competiţiei. A fost necesar decisivul cu tie-break pentru ca românca să meargă în următoarea fază.

„A fost un meci foarte dificil. E o jucătoare care nu dă ritm şi nu ştii la ce să te aştepţi. Mi-e greu să explic cum a fost acest meci. Mă bucur că nu am renunţat la niciun punct. În tie-break nu mi-am dat seama că a avut minge de meci. Nu mă plâng. După o perioadă în care nu am jucat niciun meci, azi am jucat bine. La 5-1 a fost un mic blocaj. M-am speriat puţin. Cu cât am dat drumul la mişcare m-am simţit mai bine. Sper să nu am nicio durere”, a spus Simona Halep, citată de DigiSport.

Românca a trecut de Ons Jabeur în trei seturi, scor 1-6, 6-2, 7-6.

În sferturi, Halep va juca împotriva Arynei Sabalenka. Partida este programată joi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici