Reacţia surprinzătoare a lui Kylian Mbappe când un copil a pătruns pe teren - FOTO

Kylian Mbappe i-a oferit, sâmbătă, un autograf unui copil care a pătruns pe teren la meciul dintre Paris Saint Germain şi Amiens, încheiat cu scorul de 4-1.

1844 afișări
Imaginea articolului Reacţia surprinzătoare a lui Kylian Mbappe când un copil a pătruns pe teren - FOTO

Reacţia surprinzătoare a lui Kylian Mbappe când un copil a pătruns pe teren - FOTO

După ce a marcat două dintre cele 4 goluri, în minutul 90, un suporter a pătruns pe teren, iar meciul a fost întrerupt. Un copil a reuşit să treacă peste vigilenţa stewarzilor şi i-a cerut lui Mbappe un autograf. Fotbalistul francez i-a oferit tânărului său fan autograful dorit şi apoi l-a condus pe acesta la marginea terenului.

 

 

 

La doar 21 de ani, Mbappe este al optulea marcator din istoria clubului Paris Saint Germain, cu un total de 80 de goluri.

În faţa lui Mbappe, în clasamentul marcatorilor, se află Edinson Cavani (195 de goluri), Zlatan Ibrahimovic (156 de goluri), Pauleta (109 goluri), Dominique Rocheteau (100 de goluri), Mustapha Dahleb (98 de goluri), Francois M’Pele (95 de goluri) şi Safet Susic (85 de goluri).

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici