REACŢII după victoria Simonei Halep în faţa Serenei Williams

Simona Halep a învins-o miercuri pe numărul 1 WTA, Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-2, în Turneul Campioanelor. Victoria lui Halep, prima a unei românce în faţa Serenei Williams, a stârnit numeroase reacţii din partea celor mai cunoscuţi sportivi români. Numărul 1 mondial a felicitat-o şi ea după meci pe Simona Halep pentru evoluţia acesteia.

2626 afișări
Imaginea articolului REACŢII după victoria Simonei Halep în faţa Serenei Williams

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serena Williams, după înfrângere: Simona Halep a jucat extraordinar

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, a felicitat-o pe Simona Halep, după ce românca a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, într-un meci din Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor.

Hagi: Bravo Simona, ne-ai făcut din nou să fim mândri de tine

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi i-a transmis un mesaj jucătoarei de tenis Simona Halep, declarând, agenţiei MEDIAFAX, că prin victoria în faţa americancei Serena Williams i-a făcut din nou pe români să fie mândri de ea.

"Bravo Simona, eşti cea mai tare! Ne-ai făcut din nou să fim mândri de tine. Toate felicitările mele se îndreaptã către tine", i-a transmis Gheorghe Hagi.

Marica după victoria Simonei Halep: Respect!

Atacantul echipei naţionale de fotbal a României Ciprian Marica a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare adresat Simonei Halep, în care afirmă că jucătoarea română merită respectul tuturor după victoria clară obţinută în faţa americancei Serena Williams.

"Respect!!! Simona Halep - Serena Williams 6-0,6-2!", a scris Marica pe Facebook.

Steaua: Felicitări Simona Halep, suntem mândri de tine

FC Steaua o felicită pe pagina oficială de Facebook pe Simona Halep, pentru victoria de miercuri, în faţa americancei Serena Williams, scor 6-0, 6-2, la Turneul Campioanelor.

"Felicitări Simona Halep, suntem mândri de tine", este mesajul postat pe pagina oficială a FC Steaua.

LPF: Felicitări şi succes mai departe

Şi site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal îi dedică un articol jucătoarei de tenis cu ocazia victoriei în partida cu Williams. "Liga Profesionistă de Fotbal o felicită pe Simona Halep pentru aceste performanţe uluitoare şi îi urează succes mai departe", este mesajul postat pe site-ul LPF.

Florenţa Mihai, finalistă la Roland Garros în 1977: Categoric nu e un meci pierdut de Williams, ci câştigat de Halep

Fosta jucătoare de tenis Florenţa Mihai, prima româncă finalistă la un turneu de Grand Slam, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că Simona Halep este cea care a câştigat meciul cu Serena Williams, considerând că sportiva din Constanţa a dat dovadă de înţelepciune.

"Am fost surprinsă că meciul s-a terminat foarte repede, nu şi de faptul că Simona a câştigat. Asta denotă că Simona Halep este mare valoare şi că poate deveni oricând numărul 1 în lume. Poate puţin scorul m-a surprins, asta nu micşorează însă meritele Simonei, care a jucat excepţional şi a dat dovadă de mare înţelepciune în felul în care a abordat meciul de la început până la sfârşit. Categoric nu este un meci pierdut de Williams, este câştigat de Simona. Când joci cu o mare campioană ca Serena Williams, trebuie să fi tu însuţi o mare campioană pentru a câştiga de o asemenea manieră", a declarat Florenţa Mihai.

Finalista ediţiei din 1977 a turneului de la Roland Garros consideră că Simona Halep are toate şansele să câştige Turneul Campioanelor. "La acest turneu nu mă îndoiesc că Simona poate ajunge să câştige finala. Mai ales ţinând cont de conjuctura celorlalte meciuri de până acum. Cred că Simona Halep are o mare şansă de a câştiga Turneul Campioanelor", a mai spus Florenţa Mihai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici