Reacţiile presei internaţionale după succesul CFR-ului în faţa lui Celtic

CFR CLUJ - CELTIC 2-0. CFR Cluj este adusă în discuţie pe marile site-uri de sport din Europa, după succesul cu Celtic (2-0) din grupele Europa League şi, implicit, calificarea în 16-imile competiţiei. Totuşi, majoritatea mută discuţia către eşecurile lui Lazio şi Celtic.

3929 afișări
Imaginea articolului Reacţiile presei internaţionale după succesul CFR-ului în faţa lui Celtic

Reacţiile presei internaţionale după succesul CFR-ului în faţa lui Celtic

Lazio a ratat calificarea în fazele eliminatorii dintr-o grupă în care părea favorită certă, în timp ce Celtic a bifat, joi la Cluj, prima înfrângere din Grupa E.

BBC Sport:” Scoţienii şi-au asigurat primul loc în grupă, dar au pierdut primul meci din grupa de Europa League, după duelul cu CFR Cluj”.
Scotsman Sport: ”Echipa experimentală a lui Celtic a suferit prima înfrângere din faza grupelor”.
Kumparan:” Lazio au acumulat doar 6 puncte în 6 meciuri în Europa League. Italienii au adunat jumătate din punctele celor de la CFR Cluj, cu care au fost în grupă”.
Soccer News: ” Schimbările din prima echipă operate de Celtic au dus la primul eşec din grupele Europa League. Scoţienii au pierdut cu 0-1 partida cu CFR Cluj”.

CFR Cluj a terminat pe locul 2 Grupa E, cu 12 puncte. Singurele partide pierdute de ardeleni au fost cele din deplasare, cu Celtic (0-2) şi Lazio (0-1). Acum, se pregătesc de 16-imile Europa League, unde pot da peste adversari cu nume şi mai importante, precum Inter, Arsenal sau Manchester United.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici