Reacţiile sportivilor din întreaga lume după atentatul de la Nisa. Nadal: "Sunt îngrozit de ce s-a întâmplat"

Sportivii din întreaga lume au reacţionat, vineri, după tragedia ce a avut loc la Nisa, chiar de ziua naţională a Franţei, când aproximativ 84 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 150 au fost rănite, după ce un camion a intrat în plin în mulţimea strânsă la manifestările din oraş.

842 afișări
Imaginea articolului Reacţiile sportivilor din întreaga lume după atentatul de la Nisa. Nadal: "Sunt îngrozit de ce s-a întâmplat"

Reacţiile sportivilor din întreaga lume după atentatul de la Nisa. Nadal: "Sunt îngrozit de ce s-a întâmplat"

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, fotbaliştii Sergio Ramos şi Radamel Falcao, pilotul de Formula 1 Roman Grosjean, şi clubul francez OGC Nice, echipa din oraşul unde a avut loc atentatul, au reacţionat pe reţelele de socializare sau site-uri oficiale cu privire la acest subiect.

"Sunt îngrozit de ce s-a întâmplat la Nisa. Toată susţinerea mea poporului francez, tuturor victimelor şi familiilor lor", a scris Nadal pe contul său de Twitter. Fotbalistul Radamel Falcao a transmis condoleanţe francezilor: "Gândurile mele sunt alături de poporul francez după ce s-a întâmplat la Nisa. Condoleanţe". Pilotul de Formula 1 Romain Grosjean a notat: "Toate gândurile alături de cei din Nisa şi în special de familiile victimelor".

"Teribil, şocant şi trist. Gândurile mele sunt alături de poporul francez", este şi mesajul internaţionaului spaniol Sergio Ramos. Clubul de fotbal din Nisa a notat pe site-ul oficial: "Clubul Nice este alături de victimele acestei infamii şi îşi declară sprijinul total pentru familiile şi prietenii celor care au fost afectaţi într-un fel sau altul de această tragedie".

După atentatele din luna noiembrie a anului trecut, când au avut loc explozii lângă Stade de France, în timpul meciului amical Franţa - Germania, un nou atentat s-a produs pe teritoriul Franţei. Un camion a intrat în plin în mulţimea strânsă la manifestările de Ziua Franţei în oraşul Nisa, iar bilanţul provizoriu este cât se poate de sumbru: cel puţin 84 de morţi şi 150 de răniţi, dintre care 18 sunt în stare gravă. Din păcate, printre persoanele rănite se află şi doi români, a precizat MAE.

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a a anunţat că starea de urgenţă se va prelungi cu trei luni. Starea de urgenţă fusese instituită după atacurile din 13 noiembrie 2015, din Paris, şi urma să se încheie pe 26 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici