Real Madrid a ajuns la un acord cu Bayern pentru transferul lui Ribery

Cluburile Real Madrid şi Bayern Munchen au ajuns la un acord pentru transferul internaţionalului francez Franck Ribery la gruparea madrilenă, din vara viitoare, pentru suma de 55 de milioane de euro, a anunţat, miercuri, site-ul german specizalizat Ran.de.

30 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a ajuns la un acord cu Bayern pentru transferul lui Ribery

Real Madrid a ajuns la un acord cu Bayern pentru transferul lui Ribery (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit acestui site, care este gestionat de către postul de televiziune german privat Sat.1, acordul a fost încheiat în luna august, cu ocazia transferului olandezului Arjen Robben la echipa bavareză.

Conform acordului, Bayern nu va mai trebui să achite cele 25 milioane de euro solicitate de Real Madrid pentru Robben.

Preşedintele Consiliului de Supraveghere al clubului Bayern, Uli Hoeness, a evocat, la începutul lunii decembrie, varianta ca în cazul în care Ribery nu-şi va prelungi până la finele acestui sezon contractul ce expiră în 2011, atunci atacantul francez va fi cedat, în vară, pentru a "nu pierde 50 sau 60 de milioane de euro", când va deveni jucător liber.

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 26 de ani, care este indisponibil din 3 octombrie din cauza unei leziuni la genunchiul stâng, nu a făcut niciun secret din dorinţa sa de a merge la Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici