Real Madrid a câştigat „El Clasico”, cel mai mare meci al fotbalului. Pentru prima oară din 2007, fără Ronaldo şi fără Messi

  • Meciul Barcelona - Real Madrid s-a disputat duminică, în etapa a 10-a din La Liga.
  • Real Madrid a câştigat pe „Nou Camp” cu scorul de 2-1.
  • Au marcat austriacul David Alaba, minutul 32, şi spaniolul Lucas Vazquez (90+4), respectiv Sergio Aguero (90+7), pentru învinşi.
2912 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a câştigat „El Clasico”, cel mai mare meci al fotbalului. Pentru prima oară din 2007, fără Ronaldo şi fără Messi

David Alaba

UPDATE.

Urmare a victoriei cu 2-1 (a deschis scorul nou-venitul Alaba, adus de la Bayern Munchen liber de contract, iar Lucas Vazquez, în minutul 90+4, a făcut 2-0, pentru gazde punctând argentinianul Sergio Aguero - 90+7) pe terenul catalanilor, Real Madrid a acumulat 20 de puncte şi este pe primul loc, cu 20 de puncte.

20 de puncte mai au Sevilla şi Real Sociedad. Toate 3 au câte 9 meciuri jucate. În schimb, Barcelona a coborât pe 8, cu 15 puncte.

////////////////////////

Următorul Clasico va fi fără Messi şi fără Cristiano Ronaldo. Absenţa portughezului a fost inevitabilă, în timp ce cea a lui Pulce nu fusese luată în considerare, după ce relaţia argentinianului cu Barça a fost reparată în vara lui 2020.

Messi a plecat la PSG, liber de contract, în această vară.

Ultima dată când niciunul dintre ei nu a fost pe teren se pierde în negura timpului: era 23 decembrie 2007, cu două zile înainte de Crăciun.

Iar brazilianul Julio Baptista, fost jucător la CFR Cluj, a adus victoria lui Real Madrid. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici