Real Madrid a înscris trei goluri în primele minute ale unui meci pentru prima dată după 60 de ani

Echipa Real Madrid a reuşit, duminică, la meciul cu Sporting Gijon, scor 5-1, să înscrie pentru prima dată după 60 de ani trei goluri în primele minute ale unei partide.

3997 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a înscris trei goluri în primele minute ale unui meci pentru prima dată după 60 de ani

Real Madrid a înscris trei goluri în primele minute ale unui meci pentru prima dată după 60 de ani (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

La meciul de duminică, Real Madrid a marcat prin Bale '7, Ronaldo '9, '18 şi Benzema '12, '41. Astfel, în decurs de 12 minute echipa madrilenă a înscris de trei ori.

În urmă cu 60 de ani, la 15 ianuarie 1956, la un meci cu Celta Vigo, Real Madrid a înscris trei goluri în decurs de zece minute (Di Stefano '4, Castano '8, Rial '10). Partida din 1956 s-a încheiat 8-3 pentru Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici