Real Madrid a învins FC Barcelona, scor 3-1, în campionatul Spaniei

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Barcelona, într-un meci din etapa a IX-a a campionatului Spaniei, în care la catalani a debutat oficial Luis Suarez.

229 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a învins FC Barcelona, scor 3-1, în campionatul Spaniei

Real Madrid a învins FC Barcelona, scor 3-1, în campionatul Spaniei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile gazdelor au fost marcate de Cristiano Ronaldo '35 (penalti), Pepe '50 şi Benzema '61.

Pentru FC Barcelona a înscris Neymar, în minutul 3.

Uruguayanul Luis Suarez a fost titular la oaspeţi, el revenind pe teren după o suspendare îndelungată.

Partidele Valencia - Elche, Cordoba - Real Sociedad şi Eibar - Granada au loc tot sâmbătă, iar meciurile Malaga - Rayo Vallecano, Espanol Barcelona - Deportivo La Coruna, FC Sevilla - Villarreal şi Getafe - Atletico Madrid sunt programate duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici