Real Madrid a refuzat o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Marco Asensio de la Liverpool

Oficialii clubului Real Madrid au refuzat oferta de 50 de milioane de euro făcută de gruparea engleză Liverpool pentru mijlocaşul Marco Asensio, a anunţat, joi, publicaţia AS.

328 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a refuzat o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Marco Asensio de la Liverpool

Real Madrid a refuzat o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Marco Asensio de la Liverpool

În vârstă de 21 de ani, Marco Asensio se numără printre cei mai promiţători jucători din Europa, iar antrenorul german al echipei Liverpool, Jurgen Klopp, este unul dintre admiratorii săi, precizează sursa amintită.

Real Madrid nu intenţionează, însă, să îl vândă pe Asensio, care a marcat ultimul gol al victoriei obţinute, marţi seara, de echipa sa, pe teren propriu, cu scorul de 4-2, împotriva formaţiei Bayern Munchen, în manşa secundă a sferturilor Ligii Campionilor. Iar jucătorul vrea, de asemenea, să rămână pe Santiago Bernabeu.

Jurnaliştii spanioli menţionează că Zidane are încredere în fotbalistul spaniol şi vrea să îi ofere un rol mai important în sezonul următor. În plus, tehnicianul francez a anunţat conducerea clubului că este dispus să îl vândă pe James Rodriguez, tocmai pentru a îi oferi mai multe minute de joc lui Asensio.

Revenit la Real Madrid în vara anului 2016, după împrumutul la Espanyol, Marco Asensio a dat nouă goluri şi trei pase decisive, în 29 de meciuri jucate în actuala stagiune, în toate competiţiile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici