Real Madrid, cu o mână pe Supercupa Spaniei după 3-1 cu Barcelona pe Camp Nou. Ronaldo, gol şi eliminare

Real Madrid a învins, duminică seara, în deplasare, cu scorul de 3-1, FC Barcelona, în prima manşă a Supercupei Spaniei, într-un meci în care atacantul portughez Cristiano Ronaldo a marcat unul dintre goluri şi a fost eliminat spre final.

4262 afișări
Imaginea articolului Real Madrid, cu o mână pe Supercupa Spaniei după 3-1 cu Barcelona pe Camp Nou. Ronaldo, gol şi eliminare

Real Madrid, cu o mână pe Supercupa Spaniei după 3-1 cu Barcelona pe Camp Nou. Ronaldo, gol şi eliminare

Oaspeţii au deschis scorul în urma autogolului lui Gerard Pique, din minutul 50, dar Lionel Messi a egalat în minutul 77, dintr-un penalty obţinut de Luis Suarez şi contestat de jucătorii Realului.

Intrat pe teren în partea secundă, Cristiano Ronaldo a dus scorul la 2-1 în minutul 80, în urma unui contraatac, şi a primit cartonaş galben pentru că şi-a dat tricoul jos pentru a se bucura la gol. Două minute mai târziu, arbitrul Ricardo De Burgos Bengoetxea i-a acordat atacantului portughez şi cel de-al doilea galben şi l-a eliminat, la o fază în care Cristiano Ronaldo a căzut în careul advers după un duel cu Samuel Umtiti.

Scorul final a fost stabilit în minutul 90 de Marco Asensio, tot pe contraatac, mijlocaşul spaniol şutând în vinclul porţii apărate de germanul ter Stegen, care a rămas fără reacţie.

FC Barcelona: ter Stegen – Vidal, Pique, Umtiti, Alba – Rakitic (P. Alcacer 83'), Busquets, Iniesta (S. Roberto 68') – Messi, L. Suarez, Deulofeu (D. Suarez 59'). Antrenor: Ernesto Valverde.

Real Madrid: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Kroos, Casemiro, Kovacic (M. Asensio 68') – Isco – Benzema (C. Ronaldo 58'), Bale (L. Vazquez 81'). Antrenor: Zinedine Zidane.

Cartonaşe galbene: Pique 27', Messi 40', Busquets 57'/Casemiro 20', Bale 41', Carvajal 41', Navas 76', C. Ronaldo 80', 82'.

Cartonaş roşu: Cristiano Ronaldo 82' – cumul de cartonaşe galbene.

Partida retur va avea loc pe 16 august, pe Santiago Bernabeu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici