Real Madrid îi prelungeşte contractul lui Karim Benzema

Clubul Real Madrid îi va prelungi contractul atacantului francez Karim Benzema (32 de ani) până în 2022, anunţă cotidianul spaniol Marca.

118 afișări
Imaginea articolului Real Madrid îi prelungeşte contractul lui Karim Benzema

Real Madrid îi prelungeşte contractul lui Karim Benzema

Potrivit sursei citate, cele două părţi au ajuns la un acord, iar Benzema îşi va prelungi cu un an actuala înţelegere, scadentă în 2021. Pe lângă extinderea contractului, francezul va obţine şi un salariu mai mare la Real Madrid. Anunţul oficial ar urma să fie făcut la finalul sezonului actual.

Karim Benzema a fost un jucător esenţial pentru Real Madrid în ultimul deceniu. Atacantul francez a sosit în 2009, de la Olympique Lyon, reuşind 238 de goluri în cele 488 de apariţii.

Alături de formaţia din capitala Spaniei, Benzema a cucerit numeroase trofee, printre care patru Ligi ale Campionilor, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei şi două titluri de campion.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici