Real Madrid îl transferă pe brazilianul Rodrygo, în vârstă de 17 ani, pentru 45 de milioane de euro

Real Madrid a stabilit deja primul transfer al verii anului 2019 în persoana brazilianului Rodrygo, în vârstă de 17 ani, care se va alătura echipei madrilene pe 30 iunie 2019, încasată de Santos pentru acesta fiind de 45 de milioane de euro, potrivit AS.

173 afișări
Imaginea articolului Real Madrid îl transferă pe brazilianul Rodrygo, în vârstă de 17 ani, pentru 45 de milioane de euro

Real Madrid îl transferă pe brazilianul Rodrygo, în vârstă de 17 ani, pentru 45 de milioane de euro

După plecarea lui Cristiano Ronaldo, campionii Europei aduc pe Santiago Bernabeu un puşti de 17 ani, cotat la nu mai puţin de 10 milioane de euro de site-ul Transfermarkt.

Potrivit AS, brazilianul Rodrygo va îmbrăca tricoul lui Real Madrid începând cu luna iunie a anului următor. Atunci, Rodrygo va avea deja 18 ani, fiind născut pe 9 iunie.

În prezent la Santos, fostul club al lui Neymar, Rodrygo a înscris şapte goluri şi a dat trei pase decisive în cele 37 de partide din acest sezon.

Viitoarea înţelegere a mijlocaşului stânga cu actuala campioană a Europei ar urma să fie valabilă până în anul 2025, iar Santos va încasa 45 de milioane de euro în schimbul său.

Conform presei din străinătate, Realul s-ar fi înţeles deja şi cu Exequiel Palacios (20 de ani), legitimat la River Plate. Astfel, brazilianul Rodrygo e al doilea sud-american care urmează să sosească pe Santiago Bernabeu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici